5 ГРУДНЯ - ДЕНЬ ВОЛОНТЕРА

Шановні колеги! Дорогі учні! Вітаю всіх із сьогоднішнім днем- Днем Волонтера! Це і наш з вами день, бо постійно прикладаємось до цієї священної діяльності: допомагати воїнам, армії, людям, яким важлива і потрібна наша допомога як матеріальна, так і моральна. Дякую всім вашим сім’ям, які разом із педагогічним колективом роблять справи на благо держави та і вашого правильного світобачення та світосприйняття. Робити добро - важливо!!!

Волонтерська робота нашої школи носить суспільно важливий характер. Учні усвідомлюють, що їхня посильна допомога спрямовується на вирішення проблеми, що турбує багатьох громадян і з певних причин не може повністю вирішитись зусиллями держави. Так, наприклад, неодноразово здійснювались акції: «Солодощі для воїнів АТО», «Подаруй українську книгу дітям Донеччини», «Побажання воїнам АТО від першокласників», «Маскувальна сітка для АТО», «Подаруй книжку воїнові АТО», «Подарунок для дітей з ООП» (співпраця з інклюзивно-ресурсним центром Чортківського району).

У зв’язку з великою потребою в протезних виробах для поранених бійців АТО було оголошено збір корків від пластикових пляшок, які переробляють у республіці Польща. Учні нашої школи підтримали цю ініціативу. Зібрані корки направили в пункт збору, який розміщено у Чортківському комунальному центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Дорога в життя».

І в здійсненій роботі – принцип добровільності, адже волонтер діє за покликом душі, з почуття потреби реалізувати свою громадянську позицію. Це важливо, адже саме такі люди вчаться формувати суспільну свідомість

Директор школи Лідія Лесик

ПЕРЕГЛЯНУТИ

Кiлькiсть переглядiв: 36

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.