Соколи, соколи, ставаймо в ряди!

17 жовтня 2019 року відбувся ХVІ шкільний сокільський вишкіл. У спортивному залі зібралися чоти 5 – 11 класів, класні керівники та журі. Урочистість розпочали внесенням прапора України та хоругви БілобожницькоїстаницііменіІванаСтавничого, виконали гімн України та сокільський гімн. Навколо панувала святкова атмосфера. Приємно, адже цей захід є доказом того, що наша школа – це школа традицій. Історія нашого сокільського товариства налічує численні перемоги шкільних команд різних років на районних сокільських вишколах і злетах. Звичайно, час минає і вносить свої корективи. Уже немає районних злетів, але Білобожницька школа і далі продовжує вишколи, які гартують в підростаючому поколінню козацький дух, який проявляється не тільки у волі до перемоги, але й любові до рідного краю, поваги його історії, традицій та пісні. Результати вишколу – перемоги у номінаціях:

чота «Борець» (5 клас) у номінації «Безстрашні борці, бо ніхто, окрім «Борця», не йшов на вишкіл без класного керівника!»

чота «Водограй» (6 клас) у номінації «Хто шукав живих або легке виконання складної пісні»

чота «Знай наших» (7 клас) у номінації «Скорочена програма для найстарших серед молодших»

чота «Екстрім» (8 клас) у номінації «Вони дали усім фору, пройшовшись перед стартом з піснею по коридору!»

чота «Надія» (9 клас) у номінації «Вони знають, де народилася УПА»

чота «Оберіг» (10 клас) у номінації «Чота – що треба! Бо має найбільшого оберега!»

чота «Дзвін» (11 клас) у номінації «В бій ідуть одні старики!»

Наш вишкіл присвячений недаремно 77-ій річниці УПА. Крізь численні десятки років питання незалежності української держави до кінця не вирішене. В Україні точиться війна. І тому знаючи уроки минулого, ми повинні пам’ятати, що ми – нащадки героїчного народу, який не допустить поневолення і знищення української нації. Будьмо єдині у справах, прагнімо до досконалості, не втрачаймо історичної пам’яті. Слава Україні!

Кiлькiсть переглядiв: 287

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.