ЗУСТРІЧ З ПРЕДСТАВНИКАМИ ПОЛІЦІЇ

03 листопада 2022 року в Білобожницькій загальноосвітній школі І – ІІІ ст. відбулася зустріч учнів 5 –7 та 8 - 11 класів із заступником начальника ВППП Чортківського РВП майором поліції Ігорем Кармалітою та інспектором ювенальної превенції Чортківського РВП лейтенантом поліції Ольгою Нановською.

У рамках даної зустрічі вони провели профілактичну бесіду на тему: "Булінг та кібербулінг у школі". Окрім того розглянули наступні питання: “Попередження вчинення дітьми чи відносно них адміністративних чи кримінальних правопорушень”, “Попередження вживання наркотичних засобів чи психотропних речовин серед неповнолітніх”, “Перебування дітей на вулицях міста та села після 22 години”, “Безпека життєдіяльності дітей. Правила і безпека дорожнього руху”, “Перебування в соціальних мережах, на сайтах, які можуть заподіяти психологічну та іншу шкоду здоров’ю”, “Здоровий спосіб життя”.

Організація бесід і зустрічей з правоохоронцями є традиційною формою превентивної роботи у нашому закладі освіти. Вона дозволяє учням реальніше і глибше зрозуміти всю небезпечність негативних наслідків протиправної поведінки.

«Попереджений -- значить озброєний" — прислів'я, зміст якого полягає в тому, що будучи попередженою про близьку небезпеку (або її ймовірні можливості виникнення), людина тепер до неї підготовлена і повинна з нею впоратися.

Щиро дякуємо нашим гостям за те, що завітали до нас!

Прохання до учнів нашої школи: дбайте про безпеку власного життя та дотримуйтесь правил поведінки в школі!

/Files/images/2022_2023/зображення_viber_2022-11-03_19-04-04-295.jpg

/Files/images/2022_2023/зображення_viber_2022-11-03_21-07-01-335.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 37

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.